2012. augusztus 22., szerda

7.rész: Egy délután csak velük .

Az az egy óra pont arra elég volt ,hogy rendbe hozzam magam és szép lassan el készülődjek .Mikor készen lettem már indultam volna le a fiúkért ,de meg előztek ,mikor ki nyitottam az ajtómat már ott áltak és épp kopogni készültek . Először mindannyian meg ijedtünk a másiktól ,majd hatalmas röhögésben törtünk ki .

- Indulhatunk ?-kérdezte mosolyogva Harry .

- Persze .-viszonoztam a mosolyt .

Azzal elindultunk az ajtó felé .Még szóltunk anyuéknak ,hogy el megyünk sétálni ,ők kicsit nehezen engedtek el minket mert féltek ,ha felismerik a fiúkat még baj is érhet minket .Ezért a fiúknak még át kellet öltözniük ,hogy kevésbé felismerhetőek legyenek ,és így már nyugodt szívvel engedtek ki minket az utcára .

- Mit akartok látni a városból ?-kérdeztem ,mert nem igazán tudtam ,hogy mit is mutassak meg nekik .

- Valami olyan helyet ami számodra fontos ,az biztos érdekes .-kacsintott rám Harry .

- Hát nem messze innen van egy kis tó ,nagyon sok időt töltök ott .-néha szeretek oda ki ülni ,csak úgy ,gondolkozni ,és olyankor mindig One Directiont hallgatok:) ,de ezt már nem osztottam meg velük .

- Remek .-mondták egyszerre széles mosollyal .

Akkor irány a part .-gondoltam magamban és akaratlanul is el mosolyodtam .Mikor oda értünk a fiúk nagyon örültek ,hiszen alig voltak emberek a parton .

- Fagyiiii !!-kiabált Niall .Ami azt illeti ,már nagyon régóta most először hallottam meg szólalni Niallt ,elég furán viselkedett .Gondoltam majd később megpróbálok vele kettesben maradni ,és ki kérdezni ,hogy vajon mi is a baja pontosan .

- Meg hívlak titeket .!-vágtam rá egyből ,mosolyogva .

- Viccelsz ?Mi vagyunk a vendégek és még a fagyit is te vennéd nekünk ?Szó se lehet róla .Majd én meg hívlak .-karolt át Harry .Nem akartam ellenkezni , úgyhogy csak bólintottam válaszként .

Meg vettük a fagyikat és le ültünk a partra ,én be ültem Harry és Zayn közé és hallgattam ahogy beszélgetnek ,néha fel nevettem ,mikor Louis csinált valami hülyeséget vagy el meséltek egy vicces sztorit ,de inkább csendben ültem és kerestem a megfelelő alkalmat ,hogy kettesben tudjak maradni Niallal .Sajnos ezt a pillanatot még mindig nem találtam meg ,mivel ,ha én kettesbe maradok Niallal akkor a fiúknak egyedül kell haza menniük és nagy esélyt látok arra ,hogy el tévednének egyedül ,úgyhogy maradtam annál  ,hogy majd otthon kiderítem mi a baja Niallnak .

- Gyönyörű ez a hely ,nem csodálom ,hogy szeretsz itt lenni .Pont olyan mint te .-karolt át Harry .Én erre csak el mosolyodtam ,de válasz nem jött ki a torkomon .

Harryvel még mindig egymás mellet ültünk és ő karolt engem ,mikor észre vettem ,hogy Niall Harryt nézi ,és ölni tudna a tekintetével .Szóval Harryvel van baja .Remek .De mégis mi a baja ?Egyszerűen nem értem  Niall viselkedését ,alig várom hogy kettesben mindezt meg beszélhessük .Mikor már egy kicsit kezdett hűvös lenni Harry oda adta a pulcsiját és el indultunk haza .Amikor Harry oda adta a pulcsiját és meg ölelt ,szembe találtam magam Nialall és ismét láttam valamit a szemeiben ,ami kezdet kicsit meg ijeszteni .Harryvel van baja ?De mégis micsoda ?És mindig olyankor látom mérgesnek ,ha Harry kedves velem .Én tettem valamit ?De mégis mit ?-ezek és hasonló kérdések kavarogtak a fejemben mikor haza értünk .

- Na végre ,már azt hittük fel szívódtatok .-mondta anyu mikor meg látott minket az ajtóban .- Kész a vacsi mennyetek egyetek mielőtt teljesen ki hűl ,aztán mennyetek aludni mert késő van és holnap mentek Budapestre !-jelentette ki anyu .

Gyorsan el mentünk enni a fiúkkal ,mindenki úgy evett mint akit heteken keresztül éheztettek ,mind nagyon éhesek voltunk a délutáni kis kiruccanásunk miatt .Mi lesz velünk holnap ?Már indulni akartam zuhanyozni ,mikor egy kéz utánam nyúlt és nem engedte ,hogy tovább mennyek .

- Várj Fanni !-mondták egyszerre a fiúk ,kivéve Niallt ,ő csak evett . Egyébként a kéz Harryé volt ,ami utánam nyúlt .Furán néztem rájuk így gyorsan folytatták .- Nagyon szépen köszönjük ezt a délutánt ,mind nagyon élveztük ,reméljük lesz még ilyen .-mosolygott rám Harry ,a többiek meg csak bólogattak .

- Igazán nincs mit .Én is nagyon jól éreztem magam veletek .És biztos ,hogy lesz még ilyen .-mosolyogtam rájuk ,majd ott hagytam őket és el mentem zuhanyozni ,fel vettem a Justin Bieberes pizsamám ,majd úgy döntöttem ,hogy le fekszem aludni ,hiszen már nagyon késő volt .De egyszerűen nem tudtam aludni ,csak Niall viselkedése járt a fejemben ,és az ,hogy nem beszéltem vele ,pedig fontos lenne .Mivel órákon keresztül csak forgolódtam ,úgy döntöttem nem szenvedek tovább ,és a takarom kíséretével le osontam a lépcsőn ,és ki mentem a kertbe ,mikor ki értem meg csapott a hideg ,úgyhogy le ültem a hinta ágyra és be takaróztam .Még mindig Niallon gondolkoztam mikor Louis hirtelen ott termet mellettem és el vette a fél takarómat .

- Hát te miért nem alszol ?-kérdezte mosolyogva .

- Nem tudok aludni .na és te ?-löktem oldalba ,széles mosollyal .

- Niallel beszélgettem ,aztán meg láttam ,hogy itt vagy és gondoltam meg nézem élsz-e még vagy végleg ide fagytál .-válaszként csak mosolyogtam és ismét oldalba löktem .-Figyelj .-komolyodott el ,amitől őszintén egy kicsit meg ijedtem .Louist még nem láttam komolynak ,ezek szerint tud ilyet is .:)- Őszintén kérdezlek ,mint barát a barátot .

- Nyögd már ki Louis .-néztem rá kicsit aggódva .

- Jól van .Van közted és Harry között valami ?-nézet rám nagy szemekkel .

- Jézusom ,ezt honnan vetted ?-néztem rá össze ráncolt szemöldökkel .

- Csak válaszolj !-nézett rám még mindig komolyan .

- Miért lenne köztünk bármi is ?Na jó figyelj ..Amikor meg szerettelek titeket Harry volt a kedvencem .akkor számomra egy valóra vált álom lett volna ,ha én járhatnék vele ,igazság szerint folyton az járt a fejemben ,hogy én és Harry .Aztán amikor igazán megismertem Harryit már eszembe se volt ilyesmi ,egyszerűen már nem tudnék rá úgy nézni mint a pasimra ,Harry a legjobb barát amit kívánhattam magamnak ,nekem ő soha nem lesz több barátnál ,olyan mintha a bátyám lenne ,és tudom ,hogy neki se vagyok több egy nagyon jó barátnál .-öntöttem ki a szívem őszintén Louisnak .

- Rendben .Hiszek neked .-mosolygott rám .- De akkor ki az aki tetszik ,akivel szívesen járnál ,esetleg már szereted is ?-komolyodott el megint .Erre tudtam ,hogy felelnem kell nem futhatok el ,ezért sóhajtottam egy nagyot és próbáltam húzni az időt .Több kevesebb sikerrel .

- Muszáj erre válaszolnom ?-néztem rá kínosan .

- Hé ,a barátod vagyok ,nekem mindent el mondhatsz .Na ki vele !-mosolygott rám .

- Niall .-nyögtem ki halkan ,alig hallhatóan .

- Ohh ..-láttam ,hogy le döbbent .

Mivel látta rajtam Louis ,hogy kínos ez a téma nem faggatott tovább ,inkább be mentünk aludni .

7 megjegyzés:

  1. dáyóó*--*<3<3 Hary olyan arii.^^<3<3 Louis Niall ahww.^^ olvadokk.^^ köviit hamaar.:DD

    VálaszTörlés
  2. nagyon jo :) mi lesz it ...szelmi háromszög ?:D it Luisnak Liamnak és Zayn- nek van barátnöje? :O várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  3. jajj*-*nagyon szuper lett:33 nem tudok seemit kritizálni így jó ahogy vab:)
    siess a kövivel.P

    VálaszTörlés
  4. koszonom szepen:))
    meg nem irtam bele a lanyokat ,de mar gondolkoztam rajta:)
    szerinted oket is bele rakjam ?:)

    VálaszTörlés
  5. ez csak rajtad mulik h hogy birod öket, hogy szeretnéd alakitani velük a történetet..:) én személy szerint birom a csajokat is és a párokat is aranyosnak tartom...

    VálaszTörlés