2012. augusztus 17., péntek

4.rész: Nem hiszem el .

Egy hét el telt a koncert óta és még mindig nem sikerült fel dolgozni az élményeket amiket a fiú szereztek nekem a koncerten .Még mindig a sokk hatása alatt voltam ,hogy találkoztam a One Directionnal ,számomra ez egy lassú folyamat ,hiszen mégis csak Magyarországon élek .És igen ,ez egy valóra vált álom .:)
Reggel mikor fel keltem már mindenki ébren volt és mindenki nagyon örült valaminek ,amiről én még valószínűleg nem tudtam .Elég furán nézhettem rájuk mert rögtön kapcsoltak és el mondták a jó hírt .

- Holnap reggel kezdhetek az új munka helyemnél .-nyögte ki apu .Én erre csak el sikítottam magam és apa ölébe ugrottam .-És nem fogod el hinni kiket kell menedzselnem .-folytatta ,kicsit el tolva magától .

- Kiket ?-kicsit féltem a választól mert apu nagyon vigyorgott és úgy éreztem ez azt jelenti ,hogy valami kedvenc énekese apunak ,akit én biztos nem szeretek .

- A One Directiont ..-amikor ki mondta ,hogy mostantól egy darabig ő lesz a One Direction menedzsere rögtön a karjaiba borultam és sikítottam egyet ,még azt is éreztem ,hogy egy könnycsepp folyik végig az arcomon .Egyszerűen nem akartam el hinni .

- Ez azt jelenti ..?-kezdtem bele ,de apa közbe vágott .

- Ez azt jelenti ,hogy mostantól nagyon sok időt töltök a fiúkkal és mivel ők jönnek Magyarországra te is nagyon sok időt tölthetsz el velük .-ahogy mondta egyszerűen nem tudtam el hinni ,azt hittem ,hogy csak egy álom ,egy gyönyörű szép álom .- És van egy még jobb hírem is .-folytatta .

- Ennél is jobb ?-kételkedtem benne ,hogy tudd ennél is jobbat mondani ,de gondoltam próbálkozzon csak mielőtt el ájulok .

- Arra gondoltam ,hogy mivel sokkal többet fogok keresni mint most ,el költözünk egy nagyobb házba ,és ,hogy a fiúknak ne kelljen szállást keresni hozzánk költöznek .Már meg van a ház is ,nincs messze innen ,2 nap múlva költözünk ,és a fiúk is jönnek .-azt hittem le fordulok a székről ,és tényleg sikerült neki jobbat mondania .

Fel mentem a szobámba le borultam az ágyamba és csak gondolkoztam ,ezek után már nem lesz normális életem ,már nem leszek egy átlagos lány ,de nem zavar ,hiszen a One Directionnal fogok élni .Ez egyszerűen csodálatos .Mondanom sem kell ,hogy alig tudtam aludni ,csak a fiúkra tudtam gondolni ,és arra ,hogy mostantól egy helyiségben fogok velük élni .

6 megjegyzés:

  1. Ez iszonyat jó! Gyorsan kövit!:D Még ma.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm:)
    Hétfőn jövök új részekkel:)

    VálaszTörlés
  3. Csak hétfőn?:o Holnap légysziii. Már nem bírom ki.:D Amúgy megkérhetlek, hogy olvasd a blogom és kérhetek egy véleményt?
    http://the1direction.blogspot.ro/

    VálaszTörlés
  4. Ha lesz idom mindenkepp ki irom a reszeket .:)
    Elolvasom:)

    VálaszTörlés
  5. Szia na miért nincs új rész?:o

    VálaszTörlés
  6. Szia:))
    Most hozom:)sajnos nem volt időm:/
    De be pótolom :)

    VálaszTörlés