2012. augusztus 30., csütörtök

Köszönöm:)

Sziasztok:)
Nagyon szépen köszönöm az 1100 látogatót ,örülök ,ha tetszik a történetem:)
Sokan írtátok nekem üzenetben ,hogy nem tudtok komit írni ,úgyhogy ,ha valaki szeretne nekem írni nyugodtan írjon Facebookon:)

http://www.facebook.com/fancsii.horan.fekete

3 üzenet után hozom az új rész ,és aki engedi annak be másolom ide az üzenetét amit nekem írt ,tehát az üzeneted mellé azt is írd le ,hogy be rakjalak-e az oldalra:)
Mivel kezdődik a suli sajnos kevesebb időm lesz írni ,de igyekszem:)
Mindenkinek köszönöm aki eddig írt nekem vagy ,akár csak olvasta a blogom ,mindenkinek jó suli kezdést !:P <3

2012. augusztus 28., kedd

10.rész: 1hónap elteltével

Már több mint egy hónapja itt élnek a fiúk ,és nagyon jóba lettünk ,jól ki jöttünk egymással ,bár az utóbi időbe nem voltak sokat itthon ,hiszen sok helyre kellet utazniuk koncertezni .A fiúkban nagyon jó barátokra tettem szert ,Harryvel volt a legerősebb a kapcsolatom ,nagyon jól meg értettük egymást ,és szerintem már bátran ki mondhatom ,hogy ,hogy ebben az elmúlt pár hónapban a legjobb barátok lettünk ,de tényleg ,mindent meg tudtunk egymással beszélni ,nagyon jól harmonizáltunk ,és azt kívánom,hogy ez a szoros kapocs közünk soha ne érjen véget ,ha bár Louisra se panaszkodhattam ,hihetetlen figura ez a srác ,ha nem tudnám ,hogy ő a legidősebb ,biztos ,hogy nem hinném el senkinek .Eszméletlen sokat hülyültünk ,és ő volt az akinek még az érzéseimet el mondhattam ,mert ez volt az egyetlen dolog amit nem kötöttem Harry orrára ,hogy mennyire ,nagyon bele vagyok zúgva Niallba .Szeretlek Niall Horan !!Akár ki is kiabálhatnám ezt a mondatott ,Niall akkor se venné észre ,hogy egyszerűen oda vagyok érte ,és meg szűnök létezni ,ha a közelemben van .Igen ,Niallal azóta is zavaros a kapcsolatom ,nem tudom meg érteni ,hogy miért viselkedik így velem .Mit tettem ellene ?Miért nézz levegőnek ?Liammel is nagyon jól ki jöttem ,mindent meg tudtam vele beszélni  ,és ő volt rajtam kívül az egyetlen aki egész hónapban józan volt .:) Zaynel pedig abban egyezett az ízlésünk ,hogy mindketten imádtuk őt .:)
Ez is egy ugyan olyan nap volt mint az összes többi mostanában ,és unatkoztam ,a fiúk meg valahol jó messze koncerteztek .Bár nem bántam néha ,hogy nem voltak otthon mert időnként kicsit jól esik nélkülük ,néha már jó volt kicsit pihenni és nem azt várni mikor csinálnak valami hatalmas hülyeséget ,ami gyakran meg történik ,és főleg Lou a fő kolompos .D így szeretem őket ,még akkor is ,ha néha túl sok belőlük .:) Szóval ez megint csak egy unalmas napnak ígérkezik .
Délután mikor már tényleg nagyon ki voltam a fiúk hiányától le mentem kicsit a partra ,hogy gondolkozzak egy kicsit , mindazon ami az elmúlt egy hónapban történt velem .Na hát a gondolkozás nálam abból áll t ,hogy egész nap másra se tudtam gondolni csak Niallra  ,még mindig nem értem ,hogy mi baja velem ,ezen és hasonló dolgokon gondolkoztam mikor meg csörrent a telefonom ,örömmel láttam ,hogy Harry az .Na ,az elveszett kis báránykáim ,rájöttek ,hogy hiányzom nekik ?:)

- Harry !-kiabáltam bele a telefonba .

- Sziaa szépség !Mi lenne ,ha ki nyitnád nekünk az ajtót ?

- Tessék ?-húztam fel a szemöldököm ,mert nem igazán értettem .

- Itt állunk az ajtónkba ,de most már igazán ki nyithatnád ,mert kezdek fázni .-mondta bele a telefonba ,és hallottam a hangján ,hogy mosolyog .

- Mii ?Ti itthon vagytok és nem is szóltatok ?-ugrottam fel örömömben .

- Ezt nem lehetne bent a házban meg beszélni ?-mosolygott bele a telefonba még mindig .

Őőő ..van egy kis probléma .

- Mégis mi ?-már nem mosolygott .

- Nem otthon vagyok ,hanem a parton .De ne mozduljatok 5 perc és ott vagyok ,sietek ,puszii !-le tettem a telefont ,és futottam ''Hazzáig'' .-Szi-Sziasztok !-léptem oda hozzájuk ,és alig kaptam levegőt .

Oda nyújtottam nekik a kulcsot ,hogy be tudjunk menni ,és 2 perc múlva már a kanapén lihegtem ugyanígy .

- Minden oké ?-hozott egy pohár vizet Harry .Én erre csak bólogattam és bele ittam a vízbe .- Tényleg hazáig futottál miattunk ?-mosolygott rám Harry .

- Persze !Már nagyon hiányoztatok .-vallottam be szomorúan és szorosan hozzá bújtam Harryhez ,viszonozta az ölelésem .

Ekkor hirtelen arra lettem figyelmes ,hogy nagyon erősen meg mozdult az ágy ,fel néztem és láttam ,hogy Niall fel pattan és fel futott az emeletre ,gondoltam rá ,hogy utána megyek ,de úgyse lenne értelme ,úgyhogy inkább vissza fordultam a fiúkhoz .

- Én azt hiszem fel megyek és beszélek a fejével .-pattant fel Louis .

- Olyan jó idő van kint ,nincs kedved ki jönni velem a kertbe ?-fordultam Harryhez .

- De persze ,mennyünk .-mosolygott rám Harry  ,fel pattant ,majd meg fogta a kezem és ki vezetett a kertbe .

- Figyelj , bűntudatom van valami miatt , úgy értem ,valamit nem mondtam el neked ,és azt hiszem itt az ideje .-mondtam mikor ki értünk a kertbe ,és meg álltunk egymással szembe .

- Hűhaa .-nézett rám huncut mosollyal .

- Bolond !-vágtam oldalba .

- Jó bocsánat !-mosolygott .- Nekem nyugodtan el mondhatsz bármit ,meg bízhatsz bennem .-mosolygott még mindig .

- Szóval ..azt hiszem teljesen szerelmes vagyok Niallba .-pirultam bele a mondatba .

- Ohh szóval erről van szó .-nézett rám kedvesen .- És ezzel mi a gond ?

- Az ,hogy utál engem ,nézd meg ,hozzám érsz és teljesen be kattan .

- Biztos vagyok benne ,hogy nem utál .ne beszélj butaságokat ,különben is ,téged nem lehet utálni .-mondta hatalmas vigyorral az arcán .- Szerintem beszéld meg vele .-karolt át .

- Biztos ,hogy ez jó ötlet ?-néztem rá kínosan .

- Persze !-mosolygott rám biztatóan .

- De mégis mit mondjak neki ?

- Azt amit érzel .-simogatta meg az arcom .

- De én félek .

- Mégis mitől ?-nézett rám érthetettlenűl .

- Hogy ki nevet ,vagy nem tudom .

- Ugyan már .Ez nevetséges .Miért nevetne ki ?Figyelj Fanni !Én ismerem Niallt ,és biztos vagyok benne ,hogy kedvel téged .-mosolygott rám Harry .

- Köszönöm Harry !!-öleltem meg szorosan .

- Na menny már és beszélj vele ,ne rajtam lógj !-vigyorgott és adott egy puszit az arcomra ,majd odébb lökött jelezve ,hogy mennyek már ,úgyhogy vettem egy mély levegőt és el indultam Niallhoz .

~ Niall szemszöge ~

Annyira örültem ,hogy végre láthatom Fannit ,nem tudom miért ,és haragszom is magamra ,hiszen meg ígértem magamnak még egy hónappal ezelőtt ,hogy végleg ki verem a fejemből ,de egyszerűen nem megy .ahogy el néztem nem csak én örültem neki ,hogy újra látom .
Ahogy Harry elkezdte ölelgetni Fannit nem bírtam tovább ,mivel éreztem ,hogy nem sokára elkap a sírógörcs  ,jobbnak láttam ,ha felszívódok ,úgyhogy fel futottam  a szobámba .nem sokára viszont kopogtattak .Gyorsan le töröltem a könnyeimet és össze szedtem magam .

- Ki az ?-kérdeztem ,olyan vékony hangom ,hogy már magamra sem ismertem .

- Louis vagyok .Be jöhetek ?

- Gyere !-sóhajtottam és még mindig a könnyeimmel küszködtem .

- Nem mondod ,hogy te sírtál ?-nézett rám fel húzott szemöldökkel mikor be jött a szobámba .Erre én csak egy kínos pillantást irányítottam felé .- Na bőgd ki mi a baj haver ?-ült le mellém Louis ,az ágyamra .

- Láttad ,hogy ölelgetik egymást ?-temettem az arcom a tenyerembe .

- Szóval még mindig ez a baj .-sóhajtott egyet Louis .- Ennyire szereted ?

- Soha senki iránt nem éreztem még ilyet Louis .-mondtam ,még mindig el takarva az arcom .

- Akkor menny be a fürdőbe ,szedd össze magad ,és keresd meg Fannit .-parancsolt rám ,komolyan .(?)

- Mégis mit mondjak neki ?-néztem végre fel a tenyeremből ,könnyes szemekkel .

- Mond el neki amit érzel .Meg fogja érteni .De most menny és szedd össze magad ,iszonyatosan nézel ki ! -csapott a vállamra Louis ,és ki viharzott a szobámból .

Most vagy soha alapon be mentem a fürdőbe ,hogy meg fogadjam Louis tanácsát .Mikor bele néztem a tükörbe nem akartam hinni a szememnek .Hogy eshettem így össze ?Egy lány miatt ?Gyorsan rendbe szettem magam ,vettem egy mély levegőt  ,és el indultam meg keresni Fannit .Mivel sehol nem találtam gondoltam meg nézem a kertbe .Kár volt .Ugyanis Harry karjaiban találtam rá ,ahogy éppen közeledik az arcuk egymáshoz .Ezt nem akarom látni !!Mielőtt még előbújtak volna a könnyek gyorsan fel futottam a szobámba és magamra zártam az ajtót .

~ Fanni szemszöge ~

Gondoltam ,mit veszíthetek ,elindultam meg keresni Niallt ,gondoltam ,hogy a szobájában találok rá ,úgyhogy vettem egy hatalmas levegőt és be kopogtattam Niall ajtaján .

- Mi van már ?-hallottam a hangján ,hogy iszonyatosan ideges lehet ,úgyhogy reflex szerűen hátráltam egy lépést , őszintén ,kicsit meg ijesztett .

- Öhmm..Szia Niall !Fanni vagyok .Öhmm be engedsz ?-kérdeztem félénken .

- Neem !!Menny el innen !-kiabált ki az ajtón iszonyatos hangerővel ,ami jobban meg ijesztett mint az előbbi reakciója ,úgyhogy úgy gondoltam ,hogy ezt most ki hagyom inkább ,és el mentem a szobámba .

Este alig tudtam aludni ,folyton csak Niall és a dühkitörései jártak a fejemben .


2012. augusztus 24., péntek

9.rész: A beszélgetés

~ Louis szemszöge ~
Egyszerűen nem tudtam el aludni a gondolattól ,hogy még mindig nem mondtam el Niallnak ,hogy miket mondott Fanni , bántott hiszen ,ha el mondtam volna neki talán már együtt lennének .Furdalt a lelkiismeret , úgyhogy úgy gondoltam itt az idő ,hogy ki tálaljak Niallnak .Át mentem a szobájába és örömmel láttam ,hogy még nem alszik .

- Szia Niall ,beszélhetnénk ?-léptem be a szobájába .

- Szia .Gyere  be .-mondta unottan .Na pontosan ezért kell neki el mondanom ,nem nézhetem végig ,ahogy kínozza magát .

- Fanniról lenne szó .-mondtam .

- Akkor mehetsz is .-vágta rá ,nem túl kedvesen .

- Kérlek ,hagy mondjam el .-néztem rá könyörgően .

- Ha nagyon muszáj .-nézett fel fájdalmasan .

- Le ülhetek ?-mutattam az ágyra .

- Gyere .-húzta össze a lábát ,hogy oda férjek .- Essünk túl rajta .-nyögött fel .

- Beszéltem Fannival ,és meg kérdeztem ,hogy mi van köztük .-kezdtem bele .

- Nem vagyok kíváncsi a részletekre .-vágta hozzám a párnáját .

- Csak hallgass végig !-parancsoltam rá .Erre ő sóhajtott egyet ,és figyelt rám .- El mondta ,hogy mindig az volt az álma ,agyszer ő fog járni Harryvel ,és most ..

- Na jó Louis ,elég legyen !Nem érdekel ,hogy nem tudod ezt meg érteni ?Fanni nem engem szeret ,fel fogtam .Nem kell az orrom alá dörgölni !Főleg nem a részleteket .Most ,ha meg bocsájtasz aludni szeretnék .-mutatott az ajtóra célzásként ,hogy ideje távoznom ,de még nem adtam fel .

- Niall ,enged ,hogy végig mondjam !-könyörögtem .

- Menny már !-mutatott még mindig az ajtóra .

Tudtam ,hogy itt a vége ,nem fogja engedni ,hogy végig mondjam , úgyhogy engedelmesen ki mentem a szobájából .Hihetetlen ,hogy Niall milyen makacs tud lenni ,ha szerelmes .

~ Niall szemszöge ~

Nem értem ,hogy Louis miért akart be avatni a részletekbe ami Fanni és Harry kapcsolatát illeti ,mikor tudja ,hogy mennyire tetszik nekem Fanni ,és ,hogy mennyire fáj látni ,ahogy Harry szórakozik vele .Louis meg be akar avatni a szerelmükbe ?Most nagyon haragudtam Louisra ,de valahogy ki kell vernem a fejemből Fannit ,a gyönyörű mosolyát ,a hatalmas barna szemeit .Miket beszélek ?Ő Harryt választotta ,mielőtt még bármit is tehetem volna .De tudom ,minden próbálkozás arra ,hogy el felejtsem Fannit felesleges ,mert egyszerűen nem megy ,de az is tudom ,hogy muszáj lesz ,mert ő soha nem lesz az enyém .

2012. augusztus 23., csütörtök

8.rész: Budapest

Mikor Louissal el köszöntünk ,be dőltem az ágyba és rögtön el aludtam .Bár ez az éjszakázás nem volt túl jó ötlet ,hiszen se én se Louis  nem tudtunk reggel fel kelni ,ezért inkább keltettek minket .Arra keltem ,hogy valaki nagyon közelről nézi ahogy alszok ,de nem szólt semmit .Mikor rá vettem magam ,hogy ki nyissam a szemeimet Harryvel találtam szembe magam .

- Jó reggelt .-villantotta meg fél oldalas mosolyát .

- Jó reggelt .-mondtam még kicsit rekedt hangon .

- Lent vár a reggeli és a fiúk is . Készülődj el és siess le hozzánk .-adott egy puszit a homlokomra és el ment .

Lassan sikerült teljesen el készülnöm ,és még kicsit álmosan ,de le mentem a fiúkhoz .

- Louis ?-kérdeztem , miközben körbe néztem ,és nem találtam a többiek között .

- Őt is kénytelenek voltunk fel kelteni mint téged ,csak ő még nem készülődött el .-mondta Liam ,majd oda nyújtotta nekem a reggelit .

- Köszönöm .-köszöntem meg Liamnak a reggelit és le ültem a fiúk közé enni .

Louis nem sokkal később meg jelent és le ült mellém ,meg enni a reggeliét .Kicsit később már indulásra készen voltunk ,elköszöntünk anyuéktól ,biztosítottuk őket ,hogy vigyázunk magunkra ,és már indulhattunk is Budapestre .Egy nagy ,sötétített ablakú busz szerű autóval mentünk ,amitől kicsit féltem mert Louis vezetett ,és a videók alapján amiket néztem még az előtt ,hogy személyesen is ismertem volna őket ,Louis nem túl jó sofőr .Persze ezt nem mertem nekik el mondani még a végén Louis meg sértődik:D Egyébként ami Louis vezetését illeti ,tévedtem ,egész ügyesen vezetett ,végig .Csak az elején féltem ,de aztán ez el szált ,tényleg ügyes .:)

- Nagyon ügyesen vezetsz Louis .-dicsértem meg végül .

- Bocsi Fanni ,de nem hallottam mit mondtál .Még ismételnéd kérlek ?-próbálkozott ,de egyből tudtam mi a célja .

- Ne is próbálkozz .-mondtam neki mosolyogva .

Többiek ezen jót derültek ,ahogy én is ,végül Louis is be adta a derekát és ő is el nevette magát .
Meg érkeztünk a hősök terére ,le parkoltunk és körbe vezettem a fiúkat szinte egész Budapesten .Most jól jött ,hogy jól ismerem a fővárost .

- Na fiúk ,már csak egy hely van amit érdemes meg néznetek .Csak félek ki mondani Louis előtt .-kuncogtam .

- Meg ígérem ,hogy nem csinálok semmi hülyeséget ,csak mond már mert meg öl a kíváncsiság .-nyafogott Louis .

- Vidámpark .-mosolyogtam .

- Hol ?Hol ?Hol ?Harry ,drágám mond ,hogy megyünk ,tudod ,hogy szeretlek .-csillant fel Louis szeme .

Ezen jót nevettünk ,aztán el indultunk a vidámpark felé .
Szinte mindent ki próbáltunk ,Louis végig úgy viselkedett mint egy kis gyerek ,nagyon élvezte .:)

- Óriááás kerééék !-kiáltotta el magát Lou .- Lécci ez az utolsó .Csak még ide szájunk fel .

Louis nem tudom ,hogy csinálja ,de igazán taníthatna engem is ,mindig mindenkit sikerül pillanatok alatt meg győznie .Hihetetlen . Egyébként 2 személyesek voltak az ülő helyek ,és valahogy éreztem ,hogy Louis tervezz valamit ,de nem sikerült rá jönnöm ,hogy mit akar ki hozni ebből .

- Szóval ..Én ülök Harry drágám mellet ,Zayn Liammel ül ,és ti ketten .-mutatott rám és Niallra ,és kacsintott egyet ,azt nem tudtam ,hogy ezt mire véljem de nem ellenkeztem ,bele mentem a játékába,és ahogy észre vettem Niall is ezt az elvett használta .- Gyerünk ,mit álltok itt ?Mennyetek már és szálljatok be !-parancsolt ránk Louis .

Niallel bele mentünk a játékba és fel szálltunk az óriás kerékre .Mikor fel szálltam és előrébb ment a kerék ,hogy más is fel tudjon szállni ,rá néztem Louisra ,és azt figyeltem mikor szálnak fel ,de meg sem mozdultak ,aztán hirtelen el futottak  .

- Ügyes .-ismertem el bár nagyon dühös voltam rá .

- Jaa .Csak tudnám ,hogy mire volt jó .-szólalt meg végre alig hallhatóan Niall .

- Azt én se tudom .-ismertem be .

- Biztos ?-nézett rám gyanakodva .

- Dee ,persze Niall .Minden álmom ,hogy itt hagyjanak Budapest közepén .

- Jó na .Igazad van .-nyugodott le .

- Miért vagy ilyen csendes ?Bármint ,tudod mikor még csak a videókról néztem a hülyéskedéseteket ,én nem ilyennek ismertelek meg .-fakadtam ki ,hirtelen fel indulásból ,amit persze meg is bántam , rögtön ahogy ki mondtam .

- Bocsi ,de ezt nem fogom az orrodra kötni .-mondta ,kicsit talán túl bunkón .

- Ohh ..Értem .-nagyon meg lepődtem a bunkó stílusán .

- Bocsánat ,nem akartam bunkó lenni ,csak tudod az van ,hogy nagyon tetszik nekem egy lány ,aki viszont mással jár ,és magasról tesz rám ,szépen szólva ,és tudom ,hogy akivel együtt van nem illik hozzá ,és ,hogy neki nem kell igazán ,és csak ki használja .És az a lány még csak nem is sejti mennyire szeretem .-nézett mélyen a szemembe .

- Talán mond el neki mit érzel .-nagyon meg lepődtem azon amit Niall mondott ,és ,hogy így el mondta nekem .

- Most komolyan ?Csináljak magamból bohócot ?Nem ez nem az én műfajom .-rázta meg a fejét .

- Akkor mit akarsz csinálni ?-kérdeztem ,mert nem értettem ,hogy most mit is akar pontosan .

- Egyszer csak ki szeretek belőle .-szúrta bele a tekintetét az enyémbe ,azokkal a gyönyörű szemeivel .

Éppen a tetején jártunk a keréknek és én így is nagyon féltem ,pont mikor a tetején tartottunk a keréknek ,hirtelen meg állt .Iszonyatosan meg ijedtem ,nem tudtam mit csináljak .Niallra néztem és láttam ,hogy ő is kicsit meg rémült .
Már percek óta ott ültünk fent ,csendben ,és ijedten egymás mellet ,de a kerék még mindig nem mozdult .Nem félek a magasban ,de ott ,akkor egyszerűen ,el veszett minden bátorságom ,nem tudtam mit csináljak  ,iszonyatosan féltem .
Mivel már régóta ültünk ott már se tudod melegen tartani ,hogy Niall ott ült mellettem ,és hirtelen nagyon el kezdtem fázni ,és ezt Niall is észre vette .

Fanni te fázol .-nézett rám ijedten .

Mikor látta rajtam ,hogy egyre jobban fázok ,sóhajtott egyet és meg ölelt .Annyira jól esett az ölelése ,hogy  minden gondolat el szállt a fejemből ,már az sem érdekelt ,hogy egy óriás keréknek a tetején vagyunk .Össze húztam magam és hozzá bújtam a mellkasához .

- Már jobb ?-kérdezte aggódó hangon .

- Igen ,köszönöm Niall .-néztem fel rá ,és a gyönyörű szemeivel találtam szembe magam ,aminek ismét sikerült teljesen elkábítania .

Niall egy csodaszép mosollyal válaszolt ,és el kezdett az arca közeledni az enyémhez .Abban a pillanatban ,meg jelentek a kedves kis barátaim ,a pillangók a gyomromban .Még mindig nem tudom ,hogyan lehet valaki ilyen hatással rám .Az arca egyre közeledett ,hallottam a szuszogását ,ami egyre gyorsabb lett ahogy közelített felém .Éreztem az arcomon a leheletét .Már szinte össze ért a szánk ,már az a pár centi se választott el minket egymástól .Éreztem az ajkait az enyémen ,de akkor hirtelen el indult a kerék ,és mi abban a pillanatban szét rebbentünk .nehezen tudtam el hinni ,hogy Niall Horan majdnem meg csókolt egy óriás kerék tetején ,de végül nem történt meg .Az út további részén csak csöndben ültünk egymás mellet és vártuk ,hogy le szállhassunk a kerékről .
Mikor végre leszálltunk , elkezdtük keresni a többieket ,és meg is pillantottuk őket nem messze onnan egy padon .

- Ezt még vissza kapod Louis !-mondta Niall .

- Miért talán nem éreztétek jól magatokat ?-kérdezte ,kaján mosollyal az arcán Louis .

- Nem igazán .-mondtam kínosan .

Mikor végre ki beszéltük mindent el indultunk vissza a kocsihoz ,de közbe Louis hátra rántott a többiektől elszakítva .Amitől én kisebb frászt kaptam ,de az mellékes .

- Miért mondtátok azt ,hogy nem éreztétek jól magatokat ?-tért a lényegre .

- Mert nem éreztük jól magunkat ?-kérdeztem vissza ,mintha nem lenne egyértelmű .

- De hát láttuk ,ahogy csókolóztatok ,akkor mégis mi a probléma ?-húzta fel a szemöldökét .

- Mii ?De hát mi nem is csókolóztunk .-néztem rá érthetetlenül .

- Ne tagad ,láttuk !-bizonytalanodott el a répa fiú .

- Ha már leskelődtök legalább legyetek alaposak .-nevettem fel kínosan .

- Miért mi történt ?-nézett rám meg lepődve .

- Egy kicsit beszélgettünk ,aztán majdnem meg csókolt ,de nem történt semmi mert el indult az óriás kerék .

- Hülye óriás kerék .-mérgelődött Lou .

Mikor haza értünk be döltem az ágyba és nem kellet sok ,hamar el aludtam ,nagyon ki fárasztott ez a mai nap ,és már semminek nem tudtam volna jobban örülni mint a puha ágyamnak .

2012. augusztus 22., szerda

7.rész: Egy délután csak velük .

Az az egy óra pont arra elég volt ,hogy rendbe hozzam magam és szép lassan el készülődjek .Mikor készen lettem már indultam volna le a fiúkért ,de meg előztek ,mikor ki nyitottam az ajtómat már ott áltak és épp kopogni készültek . Először mindannyian meg ijedtünk a másiktól ,majd hatalmas röhögésben törtünk ki .

- Indulhatunk ?-kérdezte mosolyogva Harry .

- Persze .-viszonoztam a mosolyt .

Azzal elindultunk az ajtó felé .Még szóltunk anyuéknak ,hogy el megyünk sétálni ,ők kicsit nehezen engedtek el minket mert féltek ,ha felismerik a fiúkat még baj is érhet minket .Ezért a fiúknak még át kellet öltözniük ,hogy kevésbé felismerhetőek legyenek ,és így már nyugodt szívvel engedtek ki minket az utcára .

- Mit akartok látni a városból ?-kérdeztem ,mert nem igazán tudtam ,hogy mit is mutassak meg nekik .

- Valami olyan helyet ami számodra fontos ,az biztos érdekes .-kacsintott rám Harry .

- Hát nem messze innen van egy kis tó ,nagyon sok időt töltök ott .-néha szeretek oda ki ülni ,csak úgy ,gondolkozni ,és olyankor mindig One Directiont hallgatok:) ,de ezt már nem osztottam meg velük .

- Remek .-mondták egyszerre széles mosollyal .

Akkor irány a part .-gondoltam magamban és akaratlanul is el mosolyodtam .Mikor oda értünk a fiúk nagyon örültek ,hiszen alig voltak emberek a parton .

- Fagyiiii !!-kiabált Niall .Ami azt illeti ,már nagyon régóta most először hallottam meg szólalni Niallt ,elég furán viselkedett .Gondoltam majd később megpróbálok vele kettesben maradni ,és ki kérdezni ,hogy vajon mi is a baja pontosan .

- Meg hívlak titeket .!-vágtam rá egyből ,mosolyogva .

- Viccelsz ?Mi vagyunk a vendégek és még a fagyit is te vennéd nekünk ?Szó se lehet róla .Majd én meg hívlak .-karolt át Harry .Nem akartam ellenkezni , úgyhogy csak bólintottam válaszként .

Meg vettük a fagyikat és le ültünk a partra ,én be ültem Harry és Zayn közé és hallgattam ahogy beszélgetnek ,néha fel nevettem ,mikor Louis csinált valami hülyeséget vagy el meséltek egy vicces sztorit ,de inkább csendben ültem és kerestem a megfelelő alkalmat ,hogy kettesben tudjak maradni Niallal .Sajnos ezt a pillanatot még mindig nem találtam meg ,mivel ,ha én kettesbe maradok Niallal akkor a fiúknak egyedül kell haza menniük és nagy esélyt látok arra ,hogy el tévednének egyedül ,úgyhogy maradtam annál  ,hogy majd otthon kiderítem mi a baja Niallnak .

- Gyönyörű ez a hely ,nem csodálom ,hogy szeretsz itt lenni .Pont olyan mint te .-karolt át Harry .Én erre csak el mosolyodtam ,de válasz nem jött ki a torkomon .

Harryvel még mindig egymás mellet ültünk és ő karolt engem ,mikor észre vettem ,hogy Niall Harryt nézi ,és ölni tudna a tekintetével .Szóval Harryvel van baja .Remek .De mégis mi a baja ?Egyszerűen nem értem  Niall viselkedését ,alig várom hogy kettesben mindezt meg beszélhessük .Mikor már egy kicsit kezdett hűvös lenni Harry oda adta a pulcsiját és el indultunk haza .Amikor Harry oda adta a pulcsiját és meg ölelt ,szembe találtam magam Nialall és ismét láttam valamit a szemeiben ,ami kezdet kicsit meg ijeszteni .Harryvel van baja ?De mégis micsoda ?És mindig olyankor látom mérgesnek ,ha Harry kedves velem .Én tettem valamit ?De mégis mit ?-ezek és hasonló kérdések kavarogtak a fejemben mikor haza értünk .

- Na végre ,már azt hittük fel szívódtatok .-mondta anyu mikor meg látott minket az ajtóban .- Kész a vacsi mennyetek egyetek mielőtt teljesen ki hűl ,aztán mennyetek aludni mert késő van és holnap mentek Budapestre !-jelentette ki anyu .

Gyorsan el mentünk enni a fiúkkal ,mindenki úgy evett mint akit heteken keresztül éheztettek ,mind nagyon éhesek voltunk a délutáni kis kiruccanásunk miatt .Mi lesz velünk holnap ?Már indulni akartam zuhanyozni ,mikor egy kéz utánam nyúlt és nem engedte ,hogy tovább mennyek .

- Várj Fanni !-mondták egyszerre a fiúk ,kivéve Niallt ,ő csak evett . Egyébként a kéz Harryé volt ,ami utánam nyúlt .Furán néztem rájuk így gyorsan folytatták .- Nagyon szépen köszönjük ezt a délutánt ,mind nagyon élveztük ,reméljük lesz még ilyen .-mosolygott rám Harry ,a többiek meg csak bólogattak .

- Igazán nincs mit .Én is nagyon jól éreztem magam veletek .És biztos ,hogy lesz még ilyen .-mosolyogtam rájuk ,majd ott hagytam őket és el mentem zuhanyozni ,fel vettem a Justin Bieberes pizsamám ,majd úgy döntöttem ,hogy le fekszem aludni ,hiszen már nagyon késő volt .De egyszerűen nem tudtam aludni ,csak Niall viselkedése járt a fejemben ,és az ,hogy nem beszéltem vele ,pedig fontos lenne .Mivel órákon keresztül csak forgolódtam ,úgy döntöttem nem szenvedek tovább ,és a takarom kíséretével le osontam a lépcsőn ,és ki mentem a kertbe ,mikor ki értem meg csapott a hideg ,úgyhogy le ültem a hinta ágyra és be takaróztam .Még mindig Niallon gondolkoztam mikor Louis hirtelen ott termet mellettem és el vette a fél takarómat .

- Hát te miért nem alszol ?-kérdezte mosolyogva .

- Nem tudok aludni .na és te ?-löktem oldalba ,széles mosollyal .

- Niallel beszélgettem ,aztán meg láttam ,hogy itt vagy és gondoltam meg nézem élsz-e még vagy végleg ide fagytál .-válaszként csak mosolyogtam és ismét oldalba löktem .-Figyelj .-komolyodott el ,amitől őszintén egy kicsit meg ijedtem .Louist még nem láttam komolynak ,ezek szerint tud ilyet is .:)- Őszintén kérdezlek ,mint barát a barátot .

- Nyögd már ki Louis .-néztem rá kicsit aggódva .

- Jól van .Van közted és Harry között valami ?-nézet rám nagy szemekkel .

- Jézusom ,ezt honnan vetted ?-néztem rá össze ráncolt szemöldökkel .

- Csak válaszolj !-nézett rám még mindig komolyan .

- Miért lenne köztünk bármi is ?Na jó figyelj ..Amikor meg szerettelek titeket Harry volt a kedvencem .akkor számomra egy valóra vált álom lett volna ,ha én járhatnék vele ,igazság szerint folyton az járt a fejemben ,hogy én és Harry .Aztán amikor igazán megismertem Harryit már eszembe se volt ilyesmi ,egyszerűen már nem tudnék rá úgy nézni mint a pasimra ,Harry a legjobb barát amit kívánhattam magamnak ,nekem ő soha nem lesz több barátnál ,olyan mintha a bátyám lenne ,és tudom ,hogy neki se vagyok több egy nagyon jó barátnál .-öntöttem ki a szívem őszintén Louisnak .

- Rendben .Hiszek neked .-mosolygott rám .- De akkor ki az aki tetszik ,akivel szívesen járnál ,esetleg már szereted is ?-komolyodott el megint .Erre tudtam ,hogy felelnem kell nem futhatok el ,ezért sóhajtottam egy nagyot és próbáltam húzni az időt .Több kevesebb sikerrel .

- Muszáj erre válaszolnom ?-néztem rá kínosan .

- Hé ,a barátod vagyok ,nekem mindent el mondhatsz .Na ki vele !-mosolygott rám .

- Niall .-nyögtem ki halkan ,alig hallhatóan .

- Ohh ..-láttam ,hogy le döbbent .

Mivel látta rajtam Louis ,hogy kínos ez a téma nem faggatott tovább ,inkább be mentünk aludni .

2012. augusztus 21., kedd

6.rész: Az együtt élés


A z első éjszakám az új házban viszonylag jól telt ,csak ,hogy volt még egy nehézség ebben az egész dologban ,meg kell ismernem a fiúkat .Viszont féltem ,ha elkezdenek velem beszélgetni én el ájulok .De hát meg kell próbálni ,hiszen mégse élhetek együtt 5 fiúval akiket nem is ismerek .
Mikor fel keltem vettem egy mély levegőt és le mentem a konyhába ,nagyon meg lepett ,hogy csak Harryt találtam lent ,aki csak ült az asztalnál és csak nézett előre .Amikor be léptem a konyhába rögtön rám szegezte tekintetét és egy hatalmas vigyorral üdvözölt .

Jó reggelt .-mosolyogtam vissza .-A többiek ?-néztem körbe .

Még senki nem kelt fel .-mosolygott még mindig .

Ja ,értem .- ültem le vele szembe .És te mit csinálsz itt egyedül ?-mosolyogtam rá kedvesen .

Gondoltam itt meg várom amíg valaki fel kell . Őszintén ,örülök ,hogy te keltél fel először .-kacsintott rám ,mire én zavarba jöttem .-Nagyon jó idő van oda kint .Nincs kedved ki jönni ?Láttam kint egy hinta ágyat ,ki ülhetnénk .-mosolygott még mindig .

Rendben ,mehetünk .-mosolyogtam vissza .

Ki mentünk Harryvel a kertbe ,le ültem a hinta ágyra ,majd ő is le ült mellém ,még hozzá elég közel hozzám .Egész jó idő volt kint ,de azért még elég hűvös ,úgy hogy egy idő után el kezdtem fázni ,amit Harry is észre vett .

- Hé ,te fázol .-nézett rám majd átkarolt .

Az ölelése nagyon jól esett ,hihetetlennek tűnt ,de ahogy át ölelt rögtön el öntőt a meleg és már nem is fáztam .Egy kicsit se .Bár Harry jelenlétében is fura érzéseim voltak a gyomromba ,valahogy nem tudta el érni azt a hatást mint Niall .Amikor ő akár csak rám nézet már össze ugrott a gyomrom és remegni kezdtem .Viszont Harrynél is éreztem valami különlegeset mikor hozzám ért .

- Már jobb ?-törte meg a csendet Harry .

Igen ,már sokkal jobb .Köszönöm .-mondtam ,szinte már suttogva ,le hajtott fejekkel .

Igazán nincs mit .Mégse hagyhatom ,hogy meg fagy itt mellettem .-hallottam a hangján ,hogy mosolyog .- Talán jobb lenne már be menni .A többiek is biztos fel keltek már .-szorított meg .

Igen ez jó ötlet .-mondtam majd Harry oda hajolt és meg puszilta az arcom ,és fel állt .Követtem én is a példáját ,ki kászálódtam a hintaágyból és utána siettem .Mikor utol értem az ajtóba állt és rám várt ,oda mentem és ő szorosan meg ölelt .

Köszönöm ezt a szép reggelt .-súgta bele a hajamba .Én válaszként csak mosolyogtam és viszonoztam az ölelését .

A reggel további részében segítettem anyunak a konyhában ,beszélgettünk kicsit a fiúkról ,meg csináltunk egy csomó lányos dolgot amit a fiúk úgyse értenének .:)
Délután épp a szobámban gubbasztottam mikor valaki kopogott az ajtómon .Ki nyitottam és nagy meg lepetésemre Liam keresett .

Szia .-mosolyogtam .

Szia .-köszönt ő is szép mosollyal .- Figyelj ,arra gondoltunk a fiukkal ,hogy már pár napja itt vagyunk Magyarországon ,de még mindig nem láttuk igazán az országot .Nem lenne kedved be mutatni nekünk ?-mosolygott rám Liam .

- De ..persze .-mosolyogtam .-1 óra múlva ?-kérdeztem .

Tökéletes .És köszii .Sziaa .-köszönt el Liam majd el futott .

5.rész: A találkozás

Lassan ,de el jött végre a költözés napja ,iszonyatosan izgultam ,esténként nem tudtam aludni ,nap közbe nm tudtam magammal mit kezdeni .Úgy éreztem ,hogy istenért se akar el jönni a nap ,hogy ismét találkozzak a One Directionnel ,és össze költözzek velük .Minden perc egy örökké valósának tűnt .Végül ,nagy nehezen el jött a várva várt nap .
Miközben pakoltam be kapcsoltam az Up All Night CDt .Épp dúdoltam magamba a Stand Up című számot ,mikor hirtelen ki nyílt az ajtóm és a fiúk léptek be rajta .Zavartan le kapcsoltam a zenét és a hajamba túrtam .
- Szia !Louis vagyok .Ők pedig itt Liam ,Zayn ,Harry és Niall .Gondoltuk meg lepünk .-törte meg a kínos csendet Louis .

- Szi-Sziasztok .-dadogtam .- Fanni vagyok .Igen sikerült meg lepni .-mondtam ,egy halvány mosolyt az arcomra erőltetve .

- Hát nagyon örülünk ,hogy meg ismerhetünk ,és bocsánat ,hogy meg ijesztettünk .-mondta Liam .

- Ohh ..Semmi gond .-legyintettem , most már őszinte mosollyal az arcomon .

- Mi most megyünk apukádhoz .További jó pakolást .-vigyorgott rám Zayn .

- Értem .Sziasztok . És köszönöm .-a fiúk ki indultak a szobámból ,néztem ahogy távoznak és fel tűnt ,hogy Niall még mindig ott van .- Segíthetek valamiben ?-mosolyogtam rá .

- Őő ..hát gondoltam el kéne a segítség .-túrt bele a hajába zavartan .Már éppen válaszra nyitottam a számat mikor megint be léptek a fiúk .

- Niall te nem jössz ?-kérdezte össze ráncolt szemöldökkel Harry .

- Gondoltam segítek Fanninak .Majd utánatok megyek .-mondta Niall zavartan .

- Rendben haver .-veregette hátba Louis ,majd egy pimasz mosolyt fedeztem fel az arcán ,és ki mentek a szobámból .

- Köszönöm ez kedves tőled .-mondtam mosolyogva Niallnak ,majd el indultam tovább pakolni .

- Ugyan , semmiség .-mosolygott vissza kedvesen Niall .- Egyébként nem lehetséges ,hogy mi már találkoztunk ?Bármint ..Szóval ..Nem voltál ott a koncerten mikor itt voltunk Magyarországon ?

- De ott voltam .-mosolyogtam szélesen .- De várj csak ..Honnan emlékszel az arcomra ?Hiszen rengeteg lánnyal találkoztál már .-esett le .

- Ohh ..hát nem tudom .A te arcod valahogy bennem maradt .-mondta kicsit zavartan .

Csendbe pakoltunk egymás mellet néha váltottunk egy-egy szót egymáshoz ,aztán történt valami ami soha nem fogok megérteni .Véletlenül egyszerre nyúltunk az egyik ruha darabomért és a kezünk össze ért ,ahogy meg érintettük a ruhát ,amikor hozzá ért a puha keze az enyémhez ,az áram ütés szerűen hatott rá ,hirtelen el akadt a levegőm és nem tudtam ,hogy mit tegyek .Mindketten csak álltunk ott és néztük ,ahogy egymás kezét fogjuk .Mikor már kezdet kicsit kínossá válni ez a helyzet végre sikerült magamhoz térnem és el akartam húzni a kezem ,de Niall nem engedte ,szorosan meg fogta a kezem .Nem értettem ,hogy mit akar úgyhogy kérdőn néztem rá ,erre ő oda hajolt hozzám és adott egy puszit az arcomra ,mélyen a szemembe nézett ,majd el engedte a kezem .

- Ne haragudj rám .-törte meg a csendet és arrébb ment pakolni .

- Nem semmi gond .-motyogtam zavartan .

Igazából nagyon örültem annak ami történt ,csak nem sikerült fel dolgozni . Őszintén mennyi esély van arra ,hogy egy Magyarországi lánnyal mindez meg történjen ?Hát nem sok .de velem mindez mégis meg történt .

- Én azt hiszem le megyek a fiúkhoz .Már biztos várnak .-mondta Niall ,majd oda jött hozzám átölelte a derekam és meg puszilta az arcom .- További jó pakolást Fanni .-mosolygott ,majd ki ment a szobámból .

Pár percig még próbáltam fel dolgozni a történteket ,majd én is le mentem a többiekhez .Mindenkit az asztal körül találtam úgyhogy én is le ültem közéjük .

- Ohh ..Fanni ,már csak rád vártunk .Lehozom a cuccaidat és indulhatunk is .-mosolygott rám apa .

A ház egyébként csodálatos volt ,igazi mesébe illő .Egy eldugott helyen volt ,ami jó volt a fiúk miatt ,mert így nem kell folyton rejtőzködniük .Volt egy hatalmas kert ,egy hatalmas medencével ,a ház is hatalmas volt rengetek szobával .Be mentünk ,hogy el osszuk a szobákat .Az én szobám az emeleten  volt a folyosó végén .Rögtön be is rendezkedtem és meg néztem ,hogy a többiek szobája hova került .Mellettem volt Niall szobája ,aminek kicsit örültem ,csak egy gondom volt ,közös fürdöm volt vele ,de meg ígérte ,hogy meg oldjuk ,hogy ne legyen majd kellemetlen egyikőnknek se .Anyuék szobája lent volt ahogy a Szabié is .Szóval az összes fiú az emeleten van velem ..

2012. augusztus 17., péntek

4.rész: Nem hiszem el .

Egy hét el telt a koncert óta és még mindig nem sikerült fel dolgozni az élményeket amiket a fiú szereztek nekem a koncerten .Még mindig a sokk hatása alatt voltam ,hogy találkoztam a One Directionnal ,számomra ez egy lassú folyamat ,hiszen mégis csak Magyarországon élek .És igen ,ez egy valóra vált álom .:)
Reggel mikor fel keltem már mindenki ébren volt és mindenki nagyon örült valaminek ,amiről én még valószínűleg nem tudtam .Elég furán nézhettem rájuk mert rögtön kapcsoltak és el mondták a jó hírt .

- Holnap reggel kezdhetek az új munka helyemnél .-nyögte ki apu .Én erre csak el sikítottam magam és apa ölébe ugrottam .-És nem fogod el hinni kiket kell menedzselnem .-folytatta ,kicsit el tolva magától .

- Kiket ?-kicsit féltem a választól mert apu nagyon vigyorgott és úgy éreztem ez azt jelenti ,hogy valami kedvenc énekese apunak ,akit én biztos nem szeretek .

- A One Directiont ..-amikor ki mondta ,hogy mostantól egy darabig ő lesz a One Direction menedzsere rögtön a karjaiba borultam és sikítottam egyet ,még azt is éreztem ,hogy egy könnycsepp folyik végig az arcomon .Egyszerűen nem akartam el hinni .

- Ez azt jelenti ..?-kezdtem bele ,de apa közbe vágott .

- Ez azt jelenti ,hogy mostantól nagyon sok időt töltök a fiúkkal és mivel ők jönnek Magyarországra te is nagyon sok időt tölthetsz el velük .-ahogy mondta egyszerűen nem tudtam el hinni ,azt hittem ,hogy csak egy álom ,egy gyönyörű szép álom .- És van egy még jobb hírem is .-folytatta .

- Ennél is jobb ?-kételkedtem benne ,hogy tudd ennél is jobbat mondani ,de gondoltam próbálkozzon csak mielőtt el ájulok .

- Arra gondoltam ,hogy mivel sokkal többet fogok keresni mint most ,el költözünk egy nagyobb házba ,és ,hogy a fiúknak ne kelljen szállást keresni hozzánk költöznek .Már meg van a ház is ,nincs messze innen ,2 nap múlva költözünk ,és a fiúk is jönnek .-azt hittem le fordulok a székről ,és tényleg sikerült neki jobbat mondania .

Fel mentem a szobámba le borultam az ágyamba és csak gondolkoztam ,ezek után már nem lesz normális életem ,már nem leszek egy átlagos lány ,de nem zavar ,hiszen a One Directionnal fogok élni .Ez egyszerűen csodálatos .Mondanom sem kell ,hogy alig tudtam aludni ,csak a fiúkra tudtam gondolni ,és arra ,hogy mostantól egy helyiségben fogok velük élni .

3.rész: A találkozás

Nagyon nehezen teltek a napok ,próbáltam minél több időt tölteni a barátaimmal ,hogy gyorsabban teljen az idő ,de egyszerűen nem bírtam magammal .Mindennél jobban vártam ezt a mai napot .Éreztem ,hogy ez lesz életem legszebb napja .Viszont féltem ,ha meg látom őket el sírom magam .
A koncert este lesz szóval még egy fél napot végig izgulhatok .Egyszerűen nem bírtam aludni úgyhogy nagyon korán keltem .A napom azzal telt ,hogy hallgattam a fiúk zenéjét és nézegettem a képeiket .Mivel már nem tudtam magammal mit kezdeni ,el kezdtem készülődni ,úgy döntöttem ,hogy a párduc mintás ujjatlan ruhám veszem fel .Mivel még nem akartam fel öltözni el kezdtem ki vasalni a hajam ,nagyon sok időm volt és el is bambultam úgyhogy egy órán keresztű hajat vasaltam .
Végre el jött az idő ,hogy indulhassak ,gyorsan fel vettem a ruhám ,raktam magamra egy kevés sminket és már indultam is .
Egyébként az út a koncertig egy óráig tartott vonattal ,szerencsére mikor oda értem még nem voltak olyan sokan .
Volt még fél óra a kezdésig ,ki nyitották a kapukat és be mehettünk .meg kerestem a helyem és kényelmesen elhelyezkedtem ,írtam anyunak egy smst ,hogy ne aggódjon itt vagyok és egybe vagyok .:)
Mivel kezdtek tolongani az emberek kicsit kevesebb lett a levegő .nem tudtam ,hogy attól voltam rosszabbul ,hogy nem volt levegő vagy attól ,hogy nem sokára már csak pár méterre fognak tőlem énekelni .
És végre el jött az idő .Kezdődött a vissza számlálás .Hihetetlen volt ahogy egyszerre mindenki el kezdett vissza felé számolni .

5.4.3.2.1.-zengte a közönség .

És ki rohantak a fiúk a színpadra .Abban a pillanatban össze ugrott a gyomrom ,elő jöttek a kedves kis barátaim a pillangók akik mindig kedvesen repkednek bennem ,szinte már sírtam a gondolatól ,hogy ott álltak és énekeltek tőlem pár lépésre .
A koncert hihetetlenül jó volt ,a fiúknak csodálatos hangjuk van élőbe is ,nagyon élveztem ,akárhányszor valamelyik fiú közel jött hozzám vagy csak rám nézett meg remegtem és könnybe lábadtak a szemeim .Soha senki nem volt még rám ilyen hatással  mint ez az öt fiú ,mindennél jobban szerettem őket .
A csodálatos koncert után a fiúk le ültek egy hosszú asztalhoz és autó grammokat osztogattak .Először Zaynhez mentem ,nagy mosollyal az arcán alá írta és tovább csúsztatta a lapom Liamnek ,ő is alá írta mint Zayn és oda rakta Niallnak ,mikor meg láttam olyan közelről hirtelen a torkomba ugrott a gyomrom és nem tudtam mit mondani ,Niall szerintem láthatta ,hogy mindjárt el ájulok és fel állt meg ölelt majd adott egy puszit az arcomra ,nagyon édes mosollyal az arcán el köszönt tőlem majd oda adta a lapom Louisnak ,ő is hasonlóképpen köszöntött ,de ő mégse volt rám olyan hatással mint Niall ,oda adta a lapom Harrynek aki rám se nézett csak alá írta ,majd amikor végzet fel nézet rám és elégé nagy döbbenetet láttam az arcán ,elég sokáig így nézet ami kicsit kezdet kellemetlen lenni és nem tudtam mit csináljak ,zavartan bele túrtam a hajamba majd bele haraptam az ajkaimba ,Harry hirtelen meg rázta a fejét és egy csodaszép mosollyal az arcán oda hajolt hozzám és meg ölelt ,el húzott magától és adott az arcomra egy puszit ami olyan közel volt a számhoz ,hogy az szinte már csók volt ,majd vissza ült ,oda adta a lapom és elköszönt .
Haza felé a vonaton azon gondolkoztam ,hogy vajon mi volt ez Harryvel ,direkt adott olyan közel a számhoz puszit vagy csak véletlen volt és túl reagálom .Végig gondolva az utóbbinál maradtam hiszen Harry Styles miért akarna engem ,pont engem meg csókolni ,nevetséges .Majd azon kezdtem el törni a fejem ,hogy hogy lehetett rám ilyen hatással Niall ,hogyan tudta ezt ki váltani belőlem ?Hiszen még senkinek sem sikerült .Miközbe ezen agyaltam azon kaptam magam ,hogy már otthon is vagyok .
Anyuéknak mindent el meséltem ,és mivel már elég későre járt be dőltem az ágyamba és rá jöttem ,hogy iszonyatosan álmos vagyok ,így jó gyorsan el is aludtam .Szerintem nem kell mondanom ,hogy kivel álmodtam .:)

2012. augusztus 16., csütörtök

2.rész: új munka !?

Már régóta rajongók a fiúkért ,és az érzésem velük kapcsolatba még mindig nem csillapodott .Nagyon szeretem őket .Főleg a tökéletes hangú , gyönyörű szemű és mosolyú Harryt .

Apukám iszonyatosan okos ember ,nagyon büszke vagyok rá hiszen ,ha akarná bármilyen munkát meg kaphatna .Sokszor hívják állás interjúra és mivel ő is szívesen ki próbálná már magát valami másban is mindig örömmel megy el az interjúkra .Így volt ezen a napon is ,de tudtam ,hogy ez nem egy átlagos interjú lesz hiszen apu nagyon titkolózott .

- Ne aggódj kicsim !Idővel mindent el mondok .-ezek a szavak kicsit meg nyugtattak ,de még így se tudtam mire készül pontosan .

Egész nap azt vártam ,hogy apu haza érjen és mindent el meséljen .Késő este meg hallottam a kocsit ahogy fel kanyarodik a bejáróra .Gyorsan le szaladtam a lépcsőn ,hogy én üdvözölhessem először .Amint ki nyitotta az ajtót az ölébe borultam és adtam egy gyors puszit .

- Sziaaa apuu !-bújtam hozzá .

- Szia kicsim .-puszilta meg a fejem .

Fel keltek a többiek is és ők is üdvözölték aput .

- Na most már el mondod ?-nyafogtam ,hiszen egész nap ezt vártam .

- Késő van .Mennyetek aludni ! Ígérem ,hogy reggel mindent el mondok .-bújt oda öcsémhez is .(Szabi)

Alig bírtam el aludni ,de muszáj volt mert fáradt is voltam az egész napos várakozástól és így az idő is gyorsabban telt .
Reggel nagyon hamar és izgatottan keltem azt vártam ,hogy apa el mondja ,hogy mi is történt tegnap .Már a többiek is fent voltak így apa úgy döntött csinál egy kis kupak tanácsot és egyszerre mondja el mindenkinek .Hiszen mind izgatottak voltunk .

- Szóval tudjátok ,hogy szeretném már másban is ki próbálni magam .-kezdet bele .- És kaptam egy egész jó kis ajánlatot .Szóval ..menedzseri állást ajánlottak fel nekem .Sztárokkal kéne foglalkoznom .-mesélte el .

- Apaa !Hiszen ez csodálatos .-tört ki belőlem először .

- Hát igen ez a jó része .-szomorodott el .

- Miért van rossz is ?-csúszott ki a számon .

- Igen van egy apró probléma .-tartott egy kis hatás szünetet .- Szóval ..a munkát csak 3 hónap múlva kezdhetem el a felmondási idő miatt ,és valószínűleg nem tudják meg rövidíteni és ez az állást is kockáztathatja .De bízzunk benne ,hogy sikerül .-húzódott halvány mosolyra a szája .

Én ezt még így is csodálatosnak találtam ,hiszen nem minden ember kap ilyen  lehetőséget .De hirtelen eszembe jutott valami és akaratom ellenére is el szomorodtam .Apunak ez hamar feltűnt úgyhogy rögtön megkérdezte mi a baj .

- Szóval ..tudjátok ..öhmm ..-nem tudtam ,hogy kezdjek hozzá ,majd vettem egy mély levegőt és el mondtam mi bánt .- Szóval ..jön Budapestre a One Direction és minden álmom ,hogy ott legyek ,de már alig vannak jegyek ,mivel a hétvégén lesz és már csak a nagyon drága helyekre maradt jegy .-nyögtem ki egy levegővétellel az egészet és el szomorodtam .

Anyu és apu össze néztek ,csupán a szemükkel meg tudták beszélni ,hogy el engednek-e .

- Kicsim ..-szólalt meg anyu .- Tudjuk ,hogy nagyon szereted azokat a fiúkat .És apáddal úgy döntöttünk ,hogy ..-húzta kicsit az időt .- Elmehetsz a koncertre .-mondta ki végül .

El sem hittem amit mondtak .Az se érdekelte őket ,hogy pontosan mennyibe kerül a jegy .Megengedték .El mehetek .Találkozom a One Directionnal .Egyszerűen nem bírtam magammal ,anyuék ölébe ugrottam és sikítoztam ,még egy könnycsepp is végig folyt az arcomon mikor bele gondoltam ,hogy végre láthatom őket élőbe .Őket akikért már nagyon régóta rajongtam és iszonyatosan szerettem .Egyszerűen nem tudtam fel fogni .

- Na elég legyen !Menny vedd meg a jegyeket .-elégelte meg anyu .

- Köszönöm ,köszönöm ,köszönöm !!Nagyon szeretlek titeket !-fakadtam ki .

Hatalmas vigyorral az arcomon futottam fel az emeletre és kapcsoltam be gyorsan a gépem .Örömmel láttam ,hogy a jegyet még senki nem vette meg ami ..AZ ELSŐ SORBA SZÓL !!Gyorsan meg vettem a jegyet és le feküdtem az ágyamba kezemben a telefonommal és be kapcsoltam a One Direction CDt . Miközben hallgattam nagyon sokszor el mosolyodtam és arra gondoltam ,hogy találkozom a One Directionnal .Egyszerűen hihetetlen volt ,és nagyon nehéz volt számomra fel fogni .
A nap egyébként gyorsan el telt ,alig csináltam valamit és már este volt .Ennek örültem is mert így egyre közelebb került az a nap amikor találkozom a One Directionnal .

2012. augusztus 14., kedd

1.rész: kezdetek

Sziasztok Fanni vagyok ,egy átlagos lány átlagos napokkal egy átlagos kis városban ,mindig úgy éltem mint egy teljesen normális lány ,nem voltak átlag feletti vágyaim/kéréseim .Egy dolgot viszont mindig szívesen kértem volna ami viszont koránt sem átlagos .Minden álmom az volt ,hogy egyszer találkozom azokkal az emberekkel akik számomra a legtöbbet jelentik és akiket mindennél jobban szeretek ,ők pedig nem más mint a híres fiú banda a One Direction .Úgy gondoltam ,hogy nekem egy átlagos Magyarországi lánynak ez az álma soha nem fog teljesülni .Na ,de ezt majd később:) Szóval ez az én zűrös kalandom ,gondoltam kezdem az elején ahol minden el kezdődött .Jó olvasást:)



Sokat hallottam már az igencsak híres fiú bandáról a One Directionről . Őszintén meg vallva soha nem rajongtam igazán a fiú bandákért ,sőt egyetlen fiú bandát se szerettem még legyen az a banda akár énekes ,akár táncos ,egyszerűen soha nem értettem ,hogy miért vannak oda értük a lányok .Na jó őszinte leszek ,elég csúnya jelzőket használtam rájuk .Na ,de ez már a múlté:) Mivel nem voltam rájuk túl jó véleménnyel így inkább figyelmen kívül hagytam őket .Igazán nagy sztár függő létemre minden hónapban meg veszem a BRAVO magazint .És mivel már elég sok újságom volt amiből persze a poszterek se hiányozhattak:) kicsit talán túl poszteres is a szobám :$ de nekem így tetszik:) ,az egyik BRAVOban épp egy One Direction poszter volt ,hát gondoltam meg nézem ,hogy is néznek ki igazából az imádott One Direction fiúk ,bár nem szerettem őket be kellet vallanom ,hogy egész jól néztek ki ,és a poszter is igazán tetszett .Gondoltam ,hogy hát mégis mi bajom lehet ki raktam a poszterüket a falamra .Néha oda-oda pillantottam ,de nem törődtem azzal ,hogy ott vannak a falamon .Egyik nap valami oknál fogva oda ültem a poszterral szembe és néztem őket ,mire észbe kaptam tártot szájjal néztem a posztert .Nem akartam el hinni ,hogy ilyen hatással voltak rám ,hiszen ők egy fiú banda ,és én nem szeretem a fiú bandákat .Gondoltam ,ha már itt vagyok miért is ne ?Meg néztem ki a leghelyesebb köztük .Végig néztem rajtuk ,szép lassan az össze fiút végig elemeztem a végén pedig annál maradtam ,sőt nagyon is az volt .El kezdtem kutatni utána ,hogy vajon ki ő ,hogy hívják ,milyen ember ő valójában .Sikerült a nevére rá bukkannom ,Louis Tomlinsonnak hívták .Még a neve is tökéletes:) Nagyon nem foglalkoztam ezzel a felfedezéssel ,kerestem róla pár képet és az egyiket be is állítottam háttérképemnek .Meg tudtam ,hogy az egyik osztálytársam hatalmas One Direction rajongó .Gondoltam mi bajom lehet ?El kezdtem vele a fiúkról beszélni .

- Nem mondod ,hogy te is szereted őket ?Ez hihetetlen végre .!

- Hát igazából ,nem igazán szeretem őket ,illetve .Szóval ..Tetszik a zenéjük nem tagadom ,de én nem szeretem a fiú bandákat .Az a Louis Tomlinson -meg mutattam neki a háttérképem ,hogy biztosan tudja kiről beszélek -hát szóval ő elég helyes .Ő tetszik egyedül a bandából .

- Úristen .-láttam ,hogy egy kicsit el sápadt.- Miért pont Louis ?Ő a legcsúnyább köztük .Én csak őt nem szeretem a fiúk közül .

- Hát nekem ő tetszett ..És neked ki a kedvenced ?-kérdeztem ,bár tudtam ,hogy hiába mondja úgyse tudom kire gondol mert nem ismerem annyira őket .

- Nekem Harry a kedvencem .Iszonyat cuki .-áradozott .

- Az a göndör fiú igaz ?-csak azért ismertem mert mikor Louisról keresgéltem láttam ,hogy milyen jó barátok .

- Igen ő az .-vigyorgott .

- Nem tudom nekem ő annyira nem jött be .Olyan kisfiús arca van .

Még egy kicsit beszéltünk róluk ,de be kellet fejeznünk mert ránk csengettek .Az nap mikor iskolából haza mentem rá kerestem az egész One Directionra  ,gondoltam meg ismerem kicsit a fiúkat ,minden létező videót meg néztem róluk a YouTubon ,minden oldalt végig néztem ,meg néztem őket a Facebookon .Mindent meg tudtam róluk .Rá kellet jönnöm ,hogy ők nem egy átlagos fiú banda ,hanem ők A fiú banda .Nagyon meg szerettem őket ,a tábla gépemen egész nap őket hallgattam ,minden számukat kívülről fújtam .Mikor mindegyik fiút külön-külön megismertem rá döbbentem ,hogy nem Louis az aki igazán tetszik . Egyszerűen bele zúgtam Harrybe .De Niall is nagyon meg tetszett .Szóval így szerettem bele gyógyíthatatlanul a One Directionos fiúkba:) A történetem csak innen kezdődött .